ZZP'er monteur sanitair

Functieomschrijving

Ben jij zzp'er in de bouw/ installatie techniek? En zoek je nog een leuke klus bij een fijn, kwaliteitsgericht en gezellig bedrijf? Wij zijn geregeld op zoek naar zzp monteurs voor het plaatsen van onze badkamers.

Wij zijn KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met ons doe je niet kil zaken, bij ons kom je thuis. We staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig.

Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk familiebedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan en waar alle collega’s samenwerken en elkaar ondersteunen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en we noemen het ook wel eens de "KBC-familie".


Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een zzp'er voor het plaatsen van badkamers. Het betreft één badkamer per maand, circa 70 uur werk.  Als zzp'er voer jij deze opdracht zelfstandig uit, zowel badkamerrenovaties als nieuwbouwprojecten. Tijdens de uitvoer volg jij de specificaties in de opdracht. Er wordt van je verwacht dat je de volgende werkzaamheden zelfstandig uit kunt voeren:

  • Demonteren van badkamers;
  • Timmerwerk en omleggen van Electra;
  • Installeren van badkamers;
  • Afmonteren en perfectioneren van badkamers.

Je streeft altijd naar een tevreden klant en een positief financieel resultaat. Indien nodig stem jij eventuele afwijking een het werk af met de werkvoorbereider.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zoeken zzp'ers die zelfstandig badkamers kunnen monteren en hierbij onze kwaliteit hoog houdt. Je bent communicatief vaardig en bent technisch onderlegd. Daarnaast:

  • Kun je efficiënt werken;
  • Ben je kwaliteitsbewust;
  • Kun je goed samenwerken;
  • Ben je ordelijk en heb je oog voor netheid en veiligheid.

Wat bieden wij?
Mooie klussen voor het het plaatsen van prachtige badkamers van hoge kwaliteit met ongeveer 70 uur aan werk. Daarnaast werk je samen met een fijn team met gevoel voor humor.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Janet van der Horst- Jansen 0515 746 014 / janet@jobz-on.nl