werkvoorbereider/ tekenaar Sanitair

Functieomschrijving

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie! 

Wij zijn KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met ons doe je niet kil zaken, bij ons kom je thuis. We staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig.

Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk familiebedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan en waar alle collega’s samenwerken en elkaar ondersteunen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en we noemen het ook wel eens de "KBC-familie". 

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider sanitair ben jij de schakel tussen de monteurs, onderaannemers en verkoopafdeling. Jij controleert of de verkochte goederen passen in de ruimte van de woning van de klant, zodat de producten besteld kunnen worden met de juiste maten, hoeveelheden en specificaties. Hierbij zijn jouw voornaamste werkzaamheden het controleren van tekeningen, documentatie en order controle op compleetheid en incorrectheden. Het is dan ook belangrijk dat je zowel tekeningen kunt lezen als tekening kunt maken met Autocad. Daarnaast maak je inmeet afspraken bij de klant. De maatvoeringen en materialen controleer en stem je ter plekke af met de klant. Tijdens de afspraak bij de klant spreek je direct het project door en behandel je de vragen van de klant.


Na al het controle en meetwerk maak je op basis van de calculatie een conceptplanning en de daarbij behorende posten. Ook pas jij de commerciële tekening aan naar technische tekeningen (met behulp van het programma Compusoft). Jij bent zowel verantwoordelijk voor de juiste en passende materialen als de uitvoer van de werkzaamheden. 


De functie betreft 38 uur per week met zicht op een vaste aanstelling.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een (startende) werkvoorbereider die goed technische tekeningen kan lezen en maken. Je houdt ervan van om dynamisch te werken en te schakelen tussen verschillende afdelingen. 
Daarnaast:

  • Ben je technisch onderlegd;
  • Heb je goede computervaardigheden, met name Autocad en Excel;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B;
  • Kun je goed zelfstandig werken;
  • Ga je ordelijk en efficiënt te werk;
  • Ben je een teamplayer en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende functie vol mogelijkheden. Naast de gebruikelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kun je ook rekenen op een goede werksfeer en een fijn team met gevoel voor humor. 

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jantsje Rypma 0515 746 014 / jantsje@jobz-on.nl