Junior monteur Sanitair

Functieomschrijving

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar een schoolverlater installatietechniek voor de functie van junior monteur sanitair. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!


Wij zijn KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met ons doe je niet kil zaken, bij ons kom je thuis. We staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig.

Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk familiebedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan en waar alle collega’s samenwerken en elkaar ondersteunen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en we noemen het ook wel eens de "KBC-familie".

Wat ga je doen?
Als monteur sanitair voer jij verschillende badkamerrenovaties, met af en toe een nieuwbouwproject, uit. Het zijn veelal korte projecten van ongeveer drie weken die plaatsvinden in Friesland (omgeving Sneek). Je werkt tijdens de projecten samen met installateurs, stukadoors en tegelzetters. Hierbij houd jij overzicht over het project en stuur je de onderaannemers aan. Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het demonteren van de badkamers, het timmerwerk, het installeren van badkamers en vervolgens het afmonteren en perfectioneren van de badkamers.


Een allround functie waarbij je veel op locatie bij de klant thuis aan het werk bent. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s aan de projecten. Tijdens het project ben jij het aanspreekpunt van de klant. Omdat de functie deels een buitendienst functie is krijg je ook een telefoon en een auto (caddy) van de zaak tot je beschikking.


Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week met zicht op een vaste aanstelling.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een schoolverlater die de opleiding installatietechniek heeft gevolgd en op zoek is naar zijn of haar eerste (of tweede) baan.

Daarnaast:

  • Kun je technische tekeningen lezen;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B;
  • Kun je goed samenwerken, maar ben je zelfstandig ook op je plek;
  • Ga je georganiseerd en ordelijk te werk;
  • Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan bij een fijn bedrijf met ambitie. Daarnaast bouw je als monteur bij KBC adv-dagen op en ben je in de zomer vier weken vrij en met kerst twee weken vrij. Ook krijg je een telefoon en een auto van de zaak tot je beschikking.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jantsje Rypma +31515746014 | jantsje@jobz-on.nl